Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (74)

Zoraď podľa:

Slávnostná mäsová roláda
Toto jedlo nemusíte robiť iba na sviatky alebo v nedeľu.

V Teleráne ju pripravila Gizka Oňová.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


5 osôb

1/2 kg morčacích pŕs
1/2 kg vykostených kuracích stehien
200 g údenej šunky
300 g mletého bravčového mäsa
200 g póru
200 g čerstvých šampiňónov
50 g masla
grilovacie korenie
50 g strúhanky
30 g strúhaného parmezánu
soľ, korenie

Pracovný postup

Morčacie prsia nakrájame na plátky, naklepeme a posypeme grilovacím korením.
Plátky rozložíme na potravinovú fóliu do obdĺžnika asi 30x40 cm. Na ne rozložíme ochutené bravčové mäso.
Do prostriedka poukladáme vykostené stehná a posypeme grilovacím korením.
Do prostriedka poukladáme vykostené stehná a posypeme grilovacím korením.
Na mäsový základ rozložíme plátky šunky, na masle udusené huby a pór. Zvinieme do rolády a obalíme v strúhanke, v ktorej sme rozmiešali parmezán.
Roládu potrieme olejom, aby sa strúhanka lepšie nalepila. Dáme do rúry a pečieme pri 180°C asi 50 min.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia