Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (188)

Zoraď podľa:

7 chuťových inšpirácií šalátov z kapusty
Kapusta je dobrá zelenina, ktorá má veľmi veľa vitamínov

Hlavnou surovinou je biela a červená čerstvá kapusta.

Tip: Šéfkuchár Vladimír Morochovič odporúča skombinovať kapustu s citrusovými plodmi.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

Množstvo soli a surovín v šaláte si volí každý sám podľa potrieb a chuti.

Pracovný postup

Nastúhanú kapustu posolíme a necháme 15 minút odležať, následne zapracujem ostatné suroviny.
1. šalát: Jablko, kocky a citrónová šťava + med + čerstvý zázvor na jemno nastrúhať, vymiešať s nastrúhanou sladkou bielou kapustou
2. šalát: Rezance bielej kapusty + riasy nori + wasabi chren + sézam olej + čierny sézam.
3. šalát: Hrubé trojuholníčky bielej kapusty + malé trojuholníčky tekvice + semienka tekvice + tekvicový olej = upiecť do zlata v rúre, podávame horúce vlažné studené
4. šalát: Červená kapusta nakrájaná na jemno + hnedý cukor + čerstvý pomaranč šťava + čerstvá hruška
5. šalát: Biela kapusta nakrájaná na jemno + cukor + bobuľky hrozna zeleného modrého hrozna + červený grapefruit
6. šalát: Hrášok + kukurica + na jemno nastrúhaná kapusta + kyslá smotana + chren + med
7. šalát: Červená kapusta + najemno nakrájaná mäkká saláma + majonéza + citrónová šťava + soľ + cukor
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia