Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (52)

Zoraď podľa:

Paradajková kapusta od Gizky Oňovej
Lacné jedlo za pár centov, z ktorého sa naobeduje celá rodina.

Tradičný recept, ktorý stojí za to vyskúšať.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

1 kg hlávkovej kapusty,
1 väčšia cibuľa,
50 ml oleja,
1 KL rasce,
1 KL soli,
1 PL cukru,
500 ml paradajkovej šťavy,
1 PL hladkej múky,
soľ, korenie

Pracovný postup

Na oleji speníme cibuľu a rascu. Pridáme na tenko nakrájanú alebo postrúhanú kapustu.
Osolíme, okoreníme, zalejeme 1/2 l vody a paradajkovou šťavou. Varíme do mäkka.
Dochutíme cukrom a zahustíme múkou, ktorú sme zozhabarkovali v 1 dcl vody.
Podávame s fašírkami, párkom alebo špekáčkami.
Zdroj: Teleráno
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia