Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Paradajková kapusta od Gizky Oňovej
Lacné jedlo za pár centov, z ktorého sa naobeduje celá rodina.

Tradičný recept, ktorý stojí za to vyskúšať.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

Tradičný recept, ktorý stojí za to vyskúšať.

Pracovný postup

1 kg hlávkovej kapusty, 1 väčšia cibuľa, 50 ml oleja, 1 KL rasce, 1 KL soli, 1 PL cukru, 500 ml paradajkovej šťavy, 1 PL hladkej múky, soľ, korenie
Na oleji speníme cibuľu a rascu. Pridáme na tenko nakrájanú alebo postrúhanú kapustu.
Osolíme, okoreníme, zalejeme 1/2 l vody a paradajkovou šťavou. Varíme do mäkka.
Dochutíme cukrom a zahustíme múkou, ktorú sme zozhabarkovali v 1 dcl vody.
Podávame s fašírkami, párkom alebo špekáčkami.
Zdroj: Teleráno
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia