Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (71)

Zoraď podľa:

Zubáč s omáčkou z ružoveho korenia so špenatovým pyré
Zdravé jedlo nielen na víkend.

Ľahký obed alebo večera za pár minút.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

600 g filetov zo zubáča
300 g čerstvého mladého špenátu
60 g masla
2 strúčiky cesnaku
3 šalotky
300 ml smotana 10%
2 PL ružového korenia
200 ml hydinový vývar
xantanova guma
čerstva pažitka
cherry paradajky
soľ a čierne mleté korenie
soľ
olivový olej

Pracovný postup

Čerstvý filet zo zubáča si očistím a dôkladne osušíme, osolíme okorením a sprudka opečieme na rozohriatej panvici.
Špenát si opláchneme a orestujeme na masle, cibuľke a cesnaku, pridáme smotanu, prevaríme a rozmixujeme na hladkú kašu, dochutíme soľou a korením, zahustíme xantánovou gumou.
Omáčku si pripravíme z redukcie hydinového vývaru, pridáme smotanu, cesnak, soľ a ružové korenie.
Ozdobujeme čerstvými jedlými kvetmi.
Zdroj: Teleráno
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia