Zabudol som hesloRegistrácia

Predjedlá (106)

Zoraď podľa:

Sušené marhule plnené bryndzou, pečené v slaninke na listovom šaláte
Netradičné predjedlo

Recept pripravil šéfkuchár Michal Škorec.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

100 g sušene marhule

100 g oravskej slaniny

100 g bryndze

40 ml koňaku

med

soľ

čierne korenie

200 g listový šalát

50 ml olivovy olej

citrón

Pracovný postup

Sušené marhule namočíme do medu a koňaku. Po cca 20 minutách naplníme bryndzou a zabalime do slaninky. Pečieme v rúre vyhriatej na180 stupnov cca 15 minut.
Z citronu medu, oleja ,soli a korenia vymiešame drezing v ktorom zľahka premiešame šalat.
Zdroj: michal skorec,teleráno
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia