Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (382)

Zoraď podľa:

Králičie stehná konfitované v zeleninovej remuláde, pošírovaná špargľa a karotkový mufin
Hlavné jedlo s jarnou príchuťou

Jarné menu na každý tanier od šéfkuchára Martina Petríka

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

Králik stehna Sous Vide 600 g
Koreňová zelenina 500 g
Biele víno 100 ml
Špargľa 500 g
Karotka 500 g
Vajíčko 1ks
Maslo 200 g

Soľ a korenie podľa chuti

Pracovný postup

Rozporciovaného králika vložíme do pekáča , osolíme a prikryjeme nastrúhanou koreňovou zeleninou.
Podlejme vínom. Pečieme v rúre vyhriatej na 120 stupňov cca na 1hod.
Špargľu očistíme a vložíme do kastróla s vodou. Krátko povaríme, vypneme ešte pred bodom varu. Voda môže mať maximálne 70-80 stupňov. Scedíme .
Uvarenú mrkvu rozmixujeme. Pridáme vajíčko, maslo naplníme do formičiek. Pečieme v rúre cca 15 minút vyhriatej na 120 stupňov.
Upečeného králika, servúrujeme so špargľou a pečenou mrkvou.
Zdroj: teleráno, Martin Petrík
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia