Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (74)

Zoraď podľa:

Kačacia pečienka
Dokonalé predjedlo na sviatočné chvíle.

Tip na prípravu kačacej pečienky z juhu Slovenska

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

300 g kačacej pečienky
200 g kačacej masti
odrezky z kože kačice
soľ

Pracovný postup

V hrnci privedieme k varu kačaciu masť s odrezkami z kačacej kože pokrájanej do tvaru mini-oškvarkov.
Do vriacej masti vložíme umytú a usušenú pečeň. Necháme v horúcej masti prepekať cca 3-4 minuty.
Upečenú pečeň vyberieme, posolíme a zalejeme kačacou masťou s vytopenými oškvarkami.
Servírujeme vychladnutú s prílohou podľa chuti.
Zdroj: varenýpečený, foto: zb
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia