Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (367)

Zoraď podľa:

Grilovaná kačacia foie gras s tvarohovými slížami a karamelizovanou šalotkou
Kačacia pečeň a tvarohové rezance? Dokonalé!

Pre milovníkov netradičných kombinácii...

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g vykŕmenej kačacej pečene Foie gras
200 g hrubých domácich slížov
50 g tvarohu
100 g šalotky
100 g červeného vína
50 g kryštálového cukru

Pracovný postup

Kačaciu pečeň nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme a prudko opečieme na rozohriatej pánvici z každej strany asi 1 minútu.
Rezance uvaríme podľa návodu a zmiešame s hrudkovým tvarohom.
Plátky pečene servírujeme na domácich, poliate výpekom z pečene a s karamelizovanou šalotkou.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia