Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (66)

Zoraď podľa:

Marinovaný pstruh lososový, bliny a limetková smotana
Tak túto kombináciu si zamilujete!

Dokonalá chuťovka ktorou zabodujete!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

2 filety pstruha lososového
500 g hrubej soli
250 g kryštálového cukru
4 ks nesladené lievance
lyžička kaviaru zo pstruha
2 lyžice kyslej smotany s vysokým obsahom tuku
limetka

Pracovný postup

Očistené a vykostené filety zo pstruha s kožou, podsypeme a zasypeme zmesou soli, cukru a byliniek podľa chuti.
Takto pripravené filety necháme marinovať na chladnom mieste 4-6 hodín.
Po tomto čase zbavíme filet zvyškov marinády a kože.
Vytvarujeme do požadovaného tvaru spolu s blinou ktorú potrieme smotanou ochutenou soľou, limetkovou kôrou a šťavou.
Na záver dekorujeme rôznymi drobnými bylinkami alebo kúskami zeleniny podľa vlastnej predstavy.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia