Zabudol som hesloRegistrácia

Šaláty (56)

Zoraď podľa:

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom - Recept od vás pre vás
Recept od vás pre vás

Vyskúšajte chutný cviklovo-rukolový šalát, s ktorým môžete naštartovať vašu jarnú očistu!

Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná .

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

2 veľké cvikle (400 g)
1 balenie rukoly
syr parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
hrsť vlašských orechov „Naše BIO“
4 lyžice olivového oleja „BILLA Premium extra virgin“
6 ks červených reďkoviek
soľ, čierne korenie
4 ks celozrnného pečiva

Pracovný postup

Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky.
K cvikle pridáme na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame.
Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.
Zdroj: birdoe
FacebookTwitterPinterest

Viac šalátov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia