Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (216)

Zoraď podľa:

Mangový tarte tatin s karfiolovo – vanilkovým krémom
Koláč pre milovníkov nových chutí!

Karfiol ku sladkému koláču? Rozhodne áno!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4-6 osôb

100 g špaldovej múky
50 g masla
25 g práškového cukru
1 žĺtok
10 g masla
100 g manga
100 g hnedého cukru
100 g uvareného karfiolu
vanilkový lusk
50 g mascarpone
bazalka

Pracovný postup

Múku, maslo, vajce a cukor vymiešame do tuhšieho cesta .
Necháme v chladničke cca 1 hodinu odstáť.
Spodok formy vymastíme maslom a posypeme hnedým cukrom.
Nakrájané mango nasypeme na dno formy a zakryjeme cestom .
Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 minút.
Karfiol rozmixujeme s vanilkou, cukrom a čerstvou bazalkou. Podávame s koláčom.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia