Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (72)

Zoraď podľa:

Grilované krevety Veloute s medvedím cesnakom
Jednoduché na prípravu, dokonalé na chuť!

Čo si tak dnes dopriať morské plody?

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

200 g čerstvých kreviet
50 g medvedieho cesnaku
20 g cibuľky
50 g masla
200 ml bieleho vna
soľ
čierne korenie
olivový olej

Pracovný postup

Krevety osolíme , okoreníme a sprudka opečieme na olivovom oleji.
Na masle speníme cibuľku a medvedí cesnak.
Osolíme a podlejeme vínom.
Pomaly varíme a nakoniec zjemníme maslom a všetko rozmixujeme.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia