Zabudol som hesloRegistrácia

Polievky (107)

Zoraď podľa:

Zelerový krém s granátovým jablkom
Lahodné pokušenie plné prekvapení!

Zeler, krevety a granátové jablko - to je kombinácia, ktorá vás dostane!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 osoby

250 g zeleru
100 g kreviet
20 g masla
kôpor
chilli
olivový olej
čerstvé čierne korenie
soľ

Pracovný postup

Zeler očistíme a uvaríme do mäkka.
Vodu zlejeme a zeler rozmixujeme do hladka. Dochutíme soľou a korením.
Pridáme maslo a krém zjemníme.
Krevety namarinujeme v olivovom oleji s chilli a kôprom.
Na ohni ich prudko orestujeme a podávame na zelerovom pyré s granátovým jablkom.
Zdroj: redakcia varenypeceny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac polievkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia