Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (184)

Zoraď podľa:

Špargľa s parmezánom a píniovými orieškami
Pripravte si kráľovnú zeleniny chutne a ľahko!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

800 g špargle
2 cibule
2 lyžice drvených píniových orieškov
50 g masla
2 lyžice strúhanky
petržlenová vňať
2 lyžice strúhaného parmezánu
soľ a korenie podľa chuti

Pracovný postup

Špargľu umyjeme, odkrojíme konce, ktoré by mohli byť drevnaté a pomocou škrabky ošúpeme,
Chvíľu povaríme vo vriacej, osolenej vode, scedíme a porozkladáme do maslom vymastenej jenskej misy.
Na panvici roztopíme maslo, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a do zlatista osmažíme.
Akonáhle cibuľa zmäkne, pridáme píniové oriešky, strúhanku a parmezán,
Povaríme ešte cca 10 minút, dochutíme soľou a korením a na ešte teplú špargľu nasypeme parmezánovú zmes.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia