Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (79)

Zoraď podľa:

Kurací rezeň s cviklovým šalátom a syrom
Čo tak namiesto zemiakov šalát?

Iná verzia obľúbeného jedla.

Tip: Keďže cvikla sa dlho varí, skúste si ju pripraviť deň vopred.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

2 kuracie prsia
kokos na obalenie
1 bielok
3 veľké cvikly – nie zavárané – doma uvarené
3 dcl fľaša hrášku/mrkvy
4 stredne veľké kyslé uhorky
1 dcl olivový olej
soľ
čierne čerstvo mleté korenie

Pracovný postup

Cviklu uvaríme ( cca 1,5 hod ), necháme vychladnúť, očistíme nakrájame na malé kocky, pridáme mrkvu, hrášok, kysl. uhorky, soľ, korenie, olivový olej.
Túto zmes necháme vychladnúť v chladničke.
Pri servírovaní na šalát postrúhame asi pätinu syra.
Kuracie prsia posolíme, okoreníme, namočíme vo vyšľahanom bielku, obalíme v kokose a opečieme na miernom ohni.
Podávame spolu so šalátom.
Zdroj: markiza.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.