Losos so šalátom s červenou repou

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Losos so šalátom s červenou repou

 Tento rýchly recept z grilovaného lososa môžete použiť ako predjedlo, alebo diétny pokrm a okrem sviežej chuti získate aj množstvo vitamínov.


Počet porcií: 4
Čas prípravy: 30 minút
Náročnosť: 1

SUROVINY
400 g losos
červená repa
fenikel
šalát /rukola, polníček
šalátová uhorka
červená cibuľa
olivový olej
soľ, cukor, citrón
bylinky /kôpor, tymián, petržlen

POSTUP
1. Lososa nakrájame na kocky, krátko (médium) opečieme na troche olivového oleja a osolíme.
2. Uhorku pozdĺžne nakrájame na tenké dlhé plátky, olúpaný fenikel na tenké rezance, červenú cibuľu a uvarenú očistenú červenú repu na tenké mesiačiky. Zeleninu vložíme do misy s nálevom, ktorý si pripravíme vyšľahaním citrónovej šťavy, cukru, soli, olivového oleja a nakrájaných čerstvých byliniek. Na záver pridáme šalátové listy.
3. Na sucho opečieme bagetku a podávame k šalátu s kúskami grilovaného lososa.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia