Lukáš Guzman, šéfkuchár bistra

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Lukáš Guzman, šéfkuchár bistra

 Lukáš Guzman vyštudoval Hotelovú akadémiu vo Zvolene. Varenie ho bavilo už od piatich rokov a baví ho dodnes natoľko, že mu venuje všetok svoj čas. Okrem neustáleho štúdia gastronómie a hotelierstva absolvoval aj someliersky kurz a svoj talent uplatňuje na rôznych súťažiach doma i v zahraničí. Najväčšie úspechy v zahraničí získal v Taliansku - ako tímový hráč, ale aj sólo kuchár. Keďže ovláda nemecký a anglický jazyk pracoval už v Nemecku a Rakúsku, dnes je šéfkuchárom v bistre Vintage v Lučenci a zúčastňuje sa mnohých externých gastronomických aktivít.
LG: „Osobne si myslím, že gastronómia nie je práca ani povolanie, ale životný štýl, ktorý sa pre mňa stal koníčkom.“

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia