Vajíčková nátierka

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Vajíčková nátierka

 Nátierky patria medzi vďačné občerstvenie nielen pre nečakané návštevy, ale aj na slávnostné príležitosti, či ako chutné predjedlá. Vajíčková nátierka Gizky Oňovej je výborná, rýchla, sýta, lacná a vhodná i pre vegetariánov. Ochutnajte.


Počet porcií: 4     Čas prípravy: 30 minút      Náročnosť: 1

SUROVINY
4 vajcia
100 g masla
2 kyslé uhorky
1 PL horčice
2 PL majonézy
2 PL kyslej smotany
2 mladé cibuľky
soľ, korenie, pažítka

POSTUP
1. Vajcia uvarené na tvrdo a uhorky nastrúhame.
2. Primiešame maslo, horčicu, kyslú smotanu a majonézu.
3. Pridáme nakrájanú cibuľku.
4. Ochutíme soľou, korením a pažítkou.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia