Zubáč v papilote s koreňovou zeleninou a kôprom

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Zubáč v papilote s koreňovou zeleninou a kôprom

 Zubáč v papilote s koreňovou zeleninou a kôprom 

600 g – filety zo zubáča (poprípade iná ryba)
120g – mrkva
120g – petržlen
120g - zeler
Červená cibuľa
100g – maslo
Čerstvý kôpor
Soľ
Korenie
Papier na pečenie

Pripravíme si 4 porcie zubáča, trošku ho narežeme aby dobre prenikla chuť, osolíme a okoreníme.
Očistenú zeleninu nakrájame na plátky a mierne osolíme. Pripravíme si 4 štvorce (30 x 30 cm) papiera na pečenie. Do stredu každého štvorca položíme zeleninu, trošku čerstvého kôpru a porciu zubáča. Navrch pridáme kocku masla. Z papiera urobíme balíček a vložíme do parného hrnca, kde pripravujeme asi 30 minút. Servírujeme priamo v papiery na pečenie.

Zdroj: Pavel Václavík, šéfkuchár hotelu Lanterna
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia