Domáca marináda a grilovacie korenie

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Domáca marináda a grilovacie korenie

Suroviny

Bravčová krkovička
Kuracie prsia

Grilovacie korenie:
Červená mletá paprika
Soľ
Sušené provenskálske bylinky
Čerstvý tymián
Cesnak
Mleté korenia

Všetko spolu zmiešame a rozmixujeme.

Marináda:
Kečup
Mletá červená paprika
Cesnak
Soľ
Sójová omáčka
Čerstvý tymián

Všetko spolu zamiešame

Bravčovú krkovičku opláchneme v studenej vode a osušíme. Nakrájame na potrebné porcie a nanesieme marinádu. Premiešame a necháme 2 hodiny v teple odpočinúť.
Kuracie mäso okoreníme grilovacím koreníma 2 hodiny necháme odpočinúť.
Grilujeme zhruba 5 minút na každej strane.


 

Zdroj: Pavel Václavík, šéfkuchár hotelu Lanterna
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia