Slivkovo ďatlové guľky

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Slivkovo ďatlové guľky

 To, že mlsať a zároveň si udržať štíhlu líniu nie je žiadna veda nám dnes ukáže kuchár, Tomáš Bley. Pripravil si pre nás tzv. raw recept, slivkovo – ďatlové guľlky obalené v kokose. Sú chutné, sú zdravé, bez pridania cukru a môžete si ich ať úplne bez výčitiek! 


Počet porcií: 10 - 15    Čas prípravy: 25 min príprava, 60 min namáčanie orechov     Náročnosť:1

SUROVINY
70g slivky
70g ďatle
70g kokos
1 ks pomaranč
100g mandle
100g kešu

POSTUP:
1. Kešu orechy, ďatle a slivky  necháme odstáť vo vode aspoň 60 min, následne ich scedíme.
2. Odšťavíme pomaranč.
3. Orechy, ďatle, slivky, šťavu z pomaranča rozmixujeme.
4. Tvarujeme guľky, obalíme v kokose.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia