Restovaná zelenina s parmezánom

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Restovaná zelenina s parmezánom

Pripravte si spolu s nami a kuchárom, Tomášom Bleyom, restovanú zeleninku, ktorá je vhodná aj ako príloha, napríklad ku kuracej kapse ala italia. Konzumovať ju však môžete aj samostatne ako hlavné jedlo, pretože je poriadne sýta. Pevne veríme, že si naj nech pochutnajú vegetariáni i mäsožravci. Pozrite si video, pustite sa do prípravy a my Vám prajeme dobrú chuť.

Počet porcií: 3  Čas prípravy: 25 min   Náročnosť:1

TIP: Mäsitú zeleninu, ako baklažán a cukinu, odporúčame pri príprave nasekať na hrubšie kúsky, zabránite tak ich rozvareniu.

SUROVINY
1ks paprika zelená
1ks paprika žltá
1ks paprika červená
1ks baklažán
1ks cukina
1ks mrkva
6ks šampiňóny
5ks cherry paradajky
1 ČL masla
1 strúčik cesnaku
parmezán
olivový olej
soľ
korenie
valerián na dekorovanie

POSTUP:
1. Zeleninu si nakrájame na menšie časti a orestujeme na rozpálenom oleji
2. Na záver pridáme paradajky, lyžičku masla, pretlačíme cesnak. Zeleninu osolíme, okoreníme.
3. Posypeme nastrúhaným parmezánom, môžeme dodekorovať valeriánom a podávame.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia