Smotanovo orechová omáčka k mäsu alebo cestovinám

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Smotanovo orechová omáčka k mäsu alebo cestovinám

Vlašské orechy už dnes nájdeme takmer v každej domácnosti a preto ak chcete prekvapiť netradičnou omáčkou, nechajte sa inšpirovať šéfkuchárom Máriom Žužičom. Použiť ju môžete k mäsku, raviolám či iným cestovinám. Jej chuť je naozaj originálna, príprava až prekvapivo jednoduchá a výsledok jednoznačne stojí za to.

Počet porcií: 4
Čas prípravy: 20 min
Náročnosť: 1

SUROVINY
Maslo
Orechy vlašské
Štipka soli
Šťava z citróna
Voda alebo smotana

POSTUP
1. Do roztopeného masla pridáme pomleté vlašské orechy, štipku soli, šťavu z citróna, podlejeme vodou alebo smotanou a povaríme

TIP: Na docielenie hustej krémovejšej omáčky odporúčame použiť smotanu na miesto vody.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia