Plnka z červenej repy: Lahodná náplň do cesta na slano od šéfkuchára Mária Žužiča

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Plnka z červenej repy: Lahodná náplň do cesta na slano od šéfkuchára Mária Žužiča

 Červená repa je chutná a zdravá zelenina plná vitamínov. Pri pravidelnej konzumácii napomáha znižovať krvný tlak, či zlepšovať zrak. Môžeme si ju upiecť, uvariť alebo aj zjesť za surova. Šéfkuchár Mário Žužič nám dnes ukáže, ako si z nej môžeme pripraviť plnku do raviol či vynikajúcu pomazánku.

Počet porcií: 4   Čas prípravy: 20 min    Náročnosť: 1

Recept na túto zdravú a chutnú plnku nájdete TU!

Viac o červenej repe sa dozviete tu

Videorecept na výrobu domácich raviol nájdete tu

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia