Ravioli plnené červenou repou a ricottou

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Ravioli plnené červenou repou a ricottou

 Šéfkuchár Mário Žužič v kuchyni varenýpečeny pre nás navaril hotový raj na tanieri. Domáce ravioli, plnené zmesou z červenej repy a poliate orechovou omáčkou, to je niečo čo musíte vyskúšať. Vypracovať cesto na ravioli sa Vám síce môže zdať trošku pracnejšie, ale ako Mário hovorí: „Keď do toho dáte srdce tak sa Vám to vráti. A získate chutné a originálne jedlo, ktoré poteší vaše chuťové poháriky." Prajeme dobrú chuť.

Počet porcií: 4     Čas prípravy: 45 min príprava, 3 hod tuhnutie cesta    Náročnosť: 3

Recept na tieto lahodné domáce ravioli nájdete spolu s postupom ako aj zoznamom ingrediencií TU!

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia