Teplý šalát z čierneho koreňa s kuskusom

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Teplý šalát z čierneho koreňa s kuskusom

 Čierny koreň je už pomaly zabudnutá koreňová zelenina. Má krásny žltý kvet, zelené listy a stonku, ktorá môže vyrásť až do výšky jedného metra. Chuťovo ho môžeme prirovnať  špargli. Šéfkuchár, Miroslav Gemzický, nám ukáže aká jednoduchá a rýchla je jeho príprava. A aký zdravý a chutný výsledok z neho môžeme dostať. Hodí sa na ľahký obed či večeru a je vhodný pre kohokoľvek. Tak poďme na to! Suroviny a postup nájdete TU.

Počet porcií: 4       Čas prípravy: 20 min      Náročnosť: 1

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia