Čokoládový ganache v mandľovom korpuse

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Čokoládový ganache v mandľovom korpuse

Pravá čokoláda, čokoláda s vysokým obsahom kakaa, má priaznivé účinky na ľudský organizmus. Kuchár Pepe Vám ukáže, akým spôsobom ju môžete použiť tak, aby bola nielen chutná ale aj zdravá a výnimočne lahodná. Čokoládové srdce v objatí mandlí ulahodí nejednému mlsnému jazýčku. Príprava je jednoduchá a ak do nej vložíte svoje srdce, tak ako kuchár Pepe, určite to bude stáť za to! 

TIP: Odporúčame použiť kvalitnú horkú čokoládu, nad 60% objemu kakaa.

Recept na túto čokoládovú maškrtu nájdete spolu s postupom aj zoznamom ingrediencií TU!

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia