Pomaly dusené bravčové líčka na koreňovej zelenine

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Pomaly dusené bravčové líčka na koreňovej zelenine

Šéfkuchár, Miroslav Gemzický, považuje bravčové líčka za naozaj kvalitný kus mäsa. Je to čistý sval popretkávaný šľachami, ktoré sa pri varení rozpustia a dodajú tak mäsku na kvalite i vôni. Pripravil pre Vás vynikajúci recept plný lahodných chutí – kombinácia kvalitného mäsa, koreňovej zeleniny, červeného vína, tymiánu či rozmarínu sľubuje dokonalý pôžitok na jazyku. A ďalšou výhodou je, že omáčku nezahusťujeme múkou. Ako prílohu odporúčame pripraviť si domácu mrveničku. Tak poďme na to!

TIP: Dusené bravčové líčka si môžete pripraviť dvomi spôsobmi – buď v pekáči, cca 120 min pomaly piecť alebo v tlakovom hrnci cca 25 min. Voľba je iba na Vás a výsledok ten istý.

Recept na tieto lahodné líčka nájdete spolu so zoznamom ingrediencií a postupom prípravy TU!

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia