Mário Žužič, šéfkuchár s iskrou

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Mário Žužič, šéfkuchár s iskrou

Zoznámte sa so šéfkuchárom  Máriom Žužičom. Svoje prvé kuchárske kroky začal dosť neskoro, keďže sa po škole venoval motorizmu. Zistil, že varenie je viac ako koníček a tak sa mu začal venovať naplno. Zbieral skúsenosti v bratislavských reštauráciách. Naplno sa jeho talent rozvinul v reštaurácii AU CAFE, kde zbieral skúsenosti od šéfkuchára Ľuba Loveckého a neskôr  šéfkuchára Daniela Hrivňáka. Po niekoľkých mesiacoch dostal šancu ako Sous Chef a neskôr Chef de Cuisine.
Zúčastnil sa školenia u Petra Koukoliča v Prahe, kde detailne spoznal molekulárnu kuchyňu. Jeho ambície a pokora bola videná aj na Incheba Gastro cup 2014, kde získal Bronz. Popri práci pôsobí aj ako externý lektor pre CHEFPARADE v Bratislave. V kuchyni varenýpečený pre vás pripravil inšpiratívne recepty, ktoré potešia priaznivcov dobrého jedla.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia