Šéfkuchár Daniel Hrivňák to je kuchyňa v akcii

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Šéfkuchár Daniel Hrivňák to je kuchyňa v akcii

Šéfkuchár Daniel Hrivňák sa venuje profesionálnej gastronómii už od svojich 17 rokov, keď v tomto veku stál pred rozhodnutím, či pokračovať v nadstavbovom štúdiu na maturitu alebo prijať ponuku v tom čase v jednej z najluxusnejších reštaurácií rohodol sa pre prax. Možno aj práve vďaka nej patrí dnes k najvychytenejším šéfkuchárom na Slovensku.Počas svojej praxe ziskal nespočetné množstvo ocenení v gastro súťažou a varenie je stále jeho vášňou.

To, že je Daniel profesionál telom aj dušou nám predviedol v kuchyni varenýpečený, kde pre vás pripravil skutočné lahôdky, ktoré podľa jeho videi hravo zvládnete aj doma . 

Daniel Hriňák je členom Gourmet Klubu a od roku 2005 držiteľom osvedčenia Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držitel zlatej medaile Incheba Gastro Cup 2012, držitel bronzu Tatranský kuchár 2012 a semifinalista Česko-Slovenskej sútaže Primerba cup. V roku 2013 sa zúčastnil medznárodnej sútaže Biser Mora na Chovátskom ostrove Brač, kde v konkurencii 80 šéfkuchárov obsadil celkové 13 miesto. Taktiež je absolventom kurzou Barry Callebaut 2011 v Poľsku a Barry Callebaut 2012 v Belgicku, Molecular Base v Prahe 2013. Najčerstvejším a zatial najvačším súťažným úspechom je bronzová medajla zo Salon Culinaire Mondial - Igeho 2013 vo švajčiarskom Baseli, kde so súťažným týmom Gourmet klubu získali tento kov hned na prvej účasti na tejto prestížnej . 2 stvrte miesta si priniesol s prestiznej sutaze Thaifex 2014 z Thajskeho Bankgoku.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia