Panna cotta di lavanda

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Panna cotta di lavanda

Šéfkuchár Daniel Hrivňák v kuchyni varenýpečeny pripravil dezert ala Italia – panna cotta di lavanda. Nebojte sa, nie je to nič zložité. Pripravíme si lahodnú taliansku Panna cottu s príchuťou levandule, ku ktorej sa náramne hodí čučoriedkové ragú. Poďte si s nami pripraviť maškrtu, ktorá predstavuje ideálnu harmóniu chutí a iste ulahodí každému mlsnému jazýčku.
Počet porcií: 4   Čas prípravy: 30min + 30min tuhnutie    Náročnosť: 3

TIP: Ak nemáte čerstvú levanduľu pokojne môžete použiť i sušenú. Nákupný zoznam a postup si môžete vytlačit tu.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia