Šafranové rizoto s krevetami

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Šafranové rizoto s krevetami


Ak patríte k tým, čo si myslia, že krémové rizoto je náročné na prípravu, šéfkuchár Daniel Hrivňák vás presvedčí, že opak je pravdou. Vo videu prezradí a ukáže, ako jednoducho a chutne si takúto taliansku dobrotku môžete pripraviť aj doma. Na podčiarknutie nádychu pravej exotiky Daniel odporúča si ku krémovému rizotu pripraviť krevety. Tak, a poďme odhaliť tajomstvo pravej talianskej kuchyne. Dobrú chuť!

 

Počet porcií: 4     Čas prípravy: 50 min    Náročnosť: 3  

Vytlačte si nákupný zoznam a postup tu
 

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia