Slaný paradajkový raw-pie

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Slaný paradajkový raw-pie

K tomuto receptu nám Zuzana Frešo povedala :„Veľa kamarátov hlavne mužov ma prosilo, aby som už urobila slaný koláčik. Pravdu povediac veľmi sa mi do toho nechcelo, predsa len tie sladkosti mám najradšej. Raz mi zostali zvyšky z výborného boršču, ktorý som pripravila podľa receptu, ktorý som objavila na blogu 100percentFood. Rozhodla som sa, že zvyšky zrecyklujem a spravím konečne z toho ten slaný pie, ktorý všetci chceli .“

 

V pôvodnom recepte „mäsíčko“ odporúčajú nasekať nahrubo a použiť do boršču, prípadne dať do sušičky a používať do šalátov. Zuzana trochu zaexperimentovala a vytvorila túto verziu slaného paradajkového raw-pie. Zuzka ďalej odporúča vždy pripraviť čerstvú kôprovú smotanu a zeleninou nešetriť.  Pre zvýraznenie chutí ku koláču pripraviť aj úplne jednoduchý zelený šalát.
Prajeme dobrú chuť a keď si ho urobíte, dajte nám vedieť, či chutil.

Suroviny a postup nájdete TU:
 

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia