Raw nutella plná čokoládovo-orieškovej chuti

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Raw nutella plná čokoládovo-orieškovej chuti

Zuzana Frešo pre pravých mašktníkov pripravila raw nutellu. Zuzana tvrdí :"Táto nutella je naozaj oriešková, chutí deťom aj starým rodičom. Môžete ju použiť ako náplň do palaciniek, alebo ju len tak po lyžičkách vyjedať z fľaštičky." Určite stojí zato ju vyskúšať.

Na zvýraznenie chutí je v tomto recepte namiesto soli použitá použité Tamari – čo je vlastne sójová omáčka, ktorá neobsahuje pšenicu.
Dôležitou príadou je naturálne kakao, ktoré patrí k superpotravinám- to sú potraviny, ktoré obsahujú naozaj veľké množstvo látok prospešných pre náš organizmus. Naturálne kakao obsahuje viac antioxidantov ako zelený čaj či červené víno.Pôsobí ako povzbudenie pre mozog a zároveň zlepšuje náladu.“ Nutellu môžeme skladovať v chladničke v zaváraninovej flaške asi 1-2 týždne.

Recept a postup na prípravu najdete tu:

Vyskušajte ďaľšie raw recepty od Zuzany Frešo : mandľové mlieko , kosová torta, malinový džem, kokosové maslo, smoothie 

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia