Kokosové maslo ako základ raw koláčikov

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Kokosové maslo ako základ raw koláčikov

Pripavte si kokosové maslo so Zuzanou Frešo, ktoré slúži ako  ingrediencia do rôznych raw guličiek a koláčikov. Je hlavným stužovačom krémov v raw tortách. Aj napriek tomu, že ho použijeme len 2 alebo 3 PL je potrebné vymixovať väčšie množstvo, aby to mixér utiahol. Dôležité je, aby bol kokos bio, lebo ten nie je dehydrovaný a dokonale sa rozpustí.

Počet porcii : 400g
Čas prípravy : 5 min.
Náročnosť : 1

Bez varenia

Suroviny
2 balíky bio strúhaného kokosu

Postup je veľmi jednoduchý.
Mixujeme vo vysokoobrátkovom mixéri kým nevznikne krémová maslová hmota.

Skladujeme v uzavretej nádobe v chladničke.

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumah,shutterstock
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia