Salsa fresca od foodblogerky Anety Barone

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Salsa fresca od foodblogerky Anety Barone

Paradajkovo-koriandrovu salsu „Salsa fresca“ nazývanu aj „Pico de gallo“ pripravila Aneta Barone. Výborne sa hodí k empanadas a chuťovo vystihuje latinskú Ameriku.

 

 

SUROVINY
1 cibuľa
1 strúčik cesnaku
šťava z 1 limetky
soľ
polovica malej čerstvej čili papričky
4 paradajky
½ hrste vetvičiek koriandru

POSTUP
Cibuľu a cesnak očistite. Nasekajte ich úplne nadrobno.
Pridajte šťavu z limetky, soľ a nadrobno nasekanú čili papričku.
Pridajte nadrobno nasekané paradajky.
Pridajte nasekaný koriander a premiešajte.

K Salse fresca vyskúšajte empanadas podľa Anety Barone

Zdroj: varenypečeny.sk foto shutterstock
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia