Empanadas s typickou plnkou z argentínskej Mendozy

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Empanadas s typickou plnkou z argentínskej Mendozy

 

Aneta Barone v kuchyni varenypeceny.sk pripravila pečené empanadas, ktoré sú z krehkého maslového cesta. Naplnené sú mletým hovädzím mäsom. Táto varianta je typická pre oblasť argentínskej Mendozy – empanadas mendocinas. Patria k najobľúbenejším pochúťkam jej paraguajského manžela, ktorý na nich vyrastal a sú spomienkou na detstvo.

Recept na tieto fantastické empanadas, nájdete spolu s postupom a zoznamom ingrediencií  TU!

Viac o Anete Barone sa dozviete tu: 

Vyskúšajte salsu frescu recept najdete tu:

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neuhmar
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia