Navarte si štýlový obed v indonézskej verzii s Anetou Barone

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Navarte si štýlový obed v indonézskej verzii s Anetou Barone

Rezance s kuracím mäsom z čínskeho bistra sú pre väčšinu z nás zrejme rýchlym jedlom na zaplnenie žalúdka. Aneta Barone vás ich naučí robiť v oveľa kreatívnejšej indonézskej verzii tak, že sa z nich stane absolútne štýlový obed alebo večera. Vďaka arašidovo-koriandrovej omáčke satay vzniknú úžasné šťavnaté kuracie špízy. A príprava celého jedla trvá dokonca menej než 40 minút.

 

 

Recept na tieto úžasné špízy nájdete spolu s postupom, ako aj zoznamom ingrediencií TU!

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neuhmar
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia