20/12/2018
Jej špecializáciou je kráľovská poleva a ručne robené kvety z cukru.
04/10/2018
Michal Konrád prezradil tipy na zážitkovú kuchyňu.
26/09/2018
Sám pracoval vo viacerých z nich.
27/11/2018
Náš apetít ovplyvňuje aj to, ako jedlo vyzerá.
Foodblogerka Aneta Barone miluje cheesecaky a ako sama hovorí :„Milujem cheesecaky a baví ma hľadať a skúšať ich rôzne obmeny. Na jeseň a v zime zbožňujem práve túto korenistú verziu plnú medu, škorice a zázvoru.“ Cheesecake podľa Anety má krásne hladký povrch. Je to vďaka vodnému kúpeľu, v ktorom ho piekla. Keď ho necháte dobre stuhnúť v chladničke, podaria sa vám potom takéto krásne čisté rezy. Na záver Aneta odporúča :“ Polejte si každý kúsok touto fantastickou korenistou slivkovou omáčkou, zatvorte oči a vychutnávajte si ho!“
Recept na tento lahodný, voňavý cheescake nájdete spolu s postupom ako aj zoznamom ingrediencií TU!
Viac o foodblogerke Anete Barone sa dozviete tu.
Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neuhmar