Makrónky - francúzska elegancia a štýl

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Makrónky - francúzska elegancia a štýl

Makrónky pochádzajú s Francúzska, ale udomácnili sa už po celom svete. Foodblogerka Katka Petka sa s nimi po prvýkrát stretla vo Viedni a bola to láska na prvý pohľad. A Ako Katka hovorí :"Makrónky sú citlivé a vrtošivé. Sú pekné, tvrdé a pevné na povrchu, ale akonáhle sa prekusnete cez škrupinu, vnútri sú jemné a poddajné, ako ženy. Môžete mať ideálnu kombináciu ingrediencií, dokonalú konzistenciu cesta, dodržať presný postup a aj tak vás občas sklamú." Kto ich neochutnal proste nepochopí . Je to láska na prvé zahryznutie. Jednoducho dokonalý dezert - krásny na vzhľad a úžasný na chuť. U foodblogerky Katky Petky naštartovali makronky vášeň pre pečenie. Katka sa naučila piecť makrónky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani francúzsky majster cukrár.    

Nechajte sa inšpirovať foodblogerkou Katkou a skuste upiecť svoje prvé makronky. Recept na ne nájdete spolu s postupom ako aj zoznamom ingrediencií TU!

Viac blogov nájdete na Katkinej stránke

Zdroj: varenypečeny.sk foto Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia