Začala sa sezóna medvedieho cesnaku a žihľavy

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Začala sa sezóna medvedieho cesnaku a žihľavy

Jar už klope na dvere, o čom svedčia aj jej prvé kvietky - snežienky. No pre kuchyňu je to obdobie, kedy už môžete začať používať prvé čerstvé bylinky z prírody a nie z obchodu. Je to žihľava a medvedí cesnak. V Teleráne zaujímavé recepty s nimi pripravoval šéfkuchár Gabriel Uher.

Žihľavu napríklad použil do pyré z pečených zemiakov, ktorú do neho dávame na konci prípravy. Medvedí cesnak pridal k rybe vo forme oleja a konfitovaný k jahňaciemu bedru  Recepty nájdete na videu.

Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia