Z matematičky sa stala cukrárka

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

Z matematičky sa stala cukrárka

Urobiť dobrú tortu je hotová veda, urobiť ju aj krásnu je umenie - povedala Helena Petrášová, ktorá si v Bratislave založila malú cukrárničku.

V Teleráne pripravovala Mille-feuille, ktorý si môžete pripraviť podľa vlastnej chuti. Základom je síce lístkové cesto, ale môžete ho prekladať ľubovoľným krémom s rôznymi prísadami či so sezónnym ovocím. Najtradičnejšou náplňou je vanilkový krém s jahodami alebo s malinami.

A pani Petrášová sa rozrozprávala aj o tom, ako sa z matematičky stala cukrárka.

Zdroj: Teleráno
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi



Prihlasovanie je dočastne nedostupné.