French toast mafiny s jogurtom

Zabudol som hesloRegistrácia

Šéfkuchári v akcii

Foodblogeri v akcii

French toast mafiny s jogurtom

Lucia Súkeníková je slovenská foodblogerka, vynikajúca kuchárka a experimentátorka, autorka úspešných kuchárskych kníh Moje skvelé jedlo, Moje skvelé koláčiky. Teraz prichádza s úžasnou novinkou Moje najlepšie fit jedlá.

A tu je jeden z receptov.

SUROVINY

  • ½ šálky mlieka
  • 2 celé vajcia
  • štipku soli
  • štipku vanilky
  • 1 lyžicu cukru
  • ½ vianočky alebo toastového chleba

POSTUP

Vianočku nakrájame na kocky.

V miske zmiešame mlieko, vajcia, pridáme štipku soli, vanilky a za lyžicu cukru. Nakrájanú vianočku pridáme do zmesi a dobre ju v nej poobaľujeme a necháme nasiaknuť.

Potom lyžicou naporciujeme do vymasteného mafinového plechu, prilejeme zostávajúcu zmes a dáme piecť do rúry na 180 stupňov Celzia asi na 15 - 20 minút.

Potom ozdobíme jogurtom, ovocím a podávame.

Zdroj: BUX, zg
FacebookTwitterPinterestPošli priateľovi



Prihlasovanie je dočastne nedostupné.